Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Plecare De Pe Loc Fara Acceleratie

Plecare De Pe Loc Fara Acceleratie

Mentionez ca masina are 59000 km reali. Cand plec de pe loc, (motor rece si cald), ori tremura ori se tureaza in exces.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Plecare de pe loc fara acceleratie. Pe hardughia diesel pe care am facut eu scoala intructorul ma punea mereu sa plec de pe loc doar ridicand piciorul de pe ambreiaj, fara sa mai actionez acceleratia. In ambele cazuri imi iese o plecare de pe loc stangace, de incepator si cred ca nici nu e sanatoasa pentru ansamblul ambreiajului.

Plecarea De Pe Loc Scoala De Soferi Brasov Dc Autorom
vizitati articolul complet aici : https://www.dcautorom.ro/plecarea-de-pe-loc
Plecarea de pe loc este recomandat a se efectua cu accelerare usoara, dozand forta de a pasa re a pedalei. Pe hardughia diesel pe care am facut eu scoala intructorul ma punea mereu sa plec de pe loc doar ridicand piciorul de pe ambreiaj, fara sa mai actionez acceleratia. Plecarea din rampa cu frana de mana o modalitate mai usoara pentru a porni in rampa este aceea ca in momentul opririi sa actionam frana de.

In ambele cazuri imi iese o plecare de pe loc stangace, de incepator si cred ca nici nu e sanatoasa pentru ansamblul ambreiajului.

Pe hardughia diesel pe care am facut eu scoala intructorul ma punea mereu sa plec de pe loc doar ridicand piciorul de pe ambreiaj, fara sa mai actionez acceleratia. Acum puteti ridica piciorul de pe ambreiaj, dar lin, si in acelasi moment puteti accelera usor. Cand plec de pe loc, (motor rece si cald), ori tremura ori se tureaza in exces.

About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features © 2021 google llc Asadar e ceva de facut in service, nu e nimic defect, doar ceva reset/schimbare ulei bla bla. Prima oara cand am sesizat ca masina poate porni fara acceleratie a fost cand, cu multa vreme in urma, imi pornisem batranul…

Cum Conducem Daca Motorul E Diesel Turatii
vizitati articolul complet aici : https://www.turatii.ro/2006/12/30/cum-conducem-daca-motorul-e-diesel/
), si am observat ca cel mai bine se pleaca fara scartait de roti, cam de la 3000rpm cu mare atentie la ambreiaj pentru a nu permite deraparea rotilor. Plecare de pe loc fara acceleratie. About press copyright contact us creators advertise developers terms privacy policy & safety how youtube works test new features © 2021 google llc

Chestia e ca la asta trebuie' sa apesi acceleratia si sa ridici usor ambreajul din cate stiu.

Oare ptr ca e motorul mic? Plecare de pe loc post by aqua » thu mar 23, 2017 6:39 pm si eu am avut aceeasi senzatie, venind de pe diesel, acolo pleca f usor, la gdi trebuie sa fiu mult mai atent la acc, pleaca si singura doar din ambreiaj dar doar se misca de pe loc, daca nu i dai gaz moare Plecare de pe loc fara acceleratie.

Despre stat cu piciorul pe frana la stop, eu asa stau de obicei, fara sa o scot din viteze. Chestia e ca la asta trebuie' sa apesi acceleratia si sa ridici usor ambreajul din cate stiu. Situatiile intalnite in perioada de iarna impun atentie maxima si respectarea unor minime reguli auto.

Plecarea De Pe Loc Si Franarea Cum Sa Pleci De Pe Loc Youtube
vizitati articolul complet aici : https://www.youtube.com/watch?v=ntvnbWLSKL0
Oare ptr ca e motorul mic? Chestia e ca la asta trebuie' sa apesi acceleratia si sa ridici usor ambreajul din cate stiu. In ambele cazuri imi iese o plecare de pe loc stangace, de incepator si cred ca nici nu e sanatoasa pentru ansamblul ambreiajului.

Motorul porneste dar cand doresc sa accelez sa plec de pe loc imi moare motorul.

Mentionez ca masina are 59000 km reali. Mai ales daca acest sunet apare brusc, nu progresiv. Veti observa ca va aflati in miscare si ati plecat de pe loc fara probleme.

Posting Komentar untuk "Plecare De Pe Loc Fara Acceleratie"