Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Samsung Rezistent La Apa

Samsung Rezistent La Apa

Samsung este dată in judecată pentru campaniile mincinoase cu privire la rezistența lui galaxy s10 la apă. Aceasta înseamnă că samsung galaxy note 9 este protejat împotriva prafului și a apei proaspete până la o adâncime de 1,5 metri și un timp maxim de staționare de până la 60 de minute.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Exista un superamoled de tip infinity display, rezolutie fhd+. Toate aceste telefoanele de mai jos sunt certificate samsung galaxy a5 a fost lansat in anul 2017 și vine cu certificare ip68 de rezistență la apă. Echipat cu un set de căști rezistente la apă, galaxy s4 active le permite utilizatorilor să utilizeze căștile în condiții mai aventuroase, fără restricții.

Oferte Emag La Telefoane Rezistente La Apa De Ploaie și Apa De La Mare
vizitati articolul complet aici : https://playtech.ro/2018/oferte-emag-telefoane-rezistente-apa/
Discutam putin si despre display, o veste buna la acest capitol. Samsung galaxy s7, promovat ca fiind rezistent la apa a demonstrat contrariul la un test de imersie in apa. Pe langa aceasta caracteristica, modelul dispune si de.

Este vorba despre modelul galaxy s7 active, disponibil doar in sua.

Dispozitivul era sigilat extrem de bine la sasiu cu ajutorul garditurilor din cauciuc si lipiciului. Dar daca tu ii dai cu jet de apa, presiunea este mai mare. El rezista la o presiune similara celei unei adancimi de 1.5m.

Încărcător super fast de 25w inclus; Ip68 rezistență la apă și praf; Samsung galaxy s9 este certificat de catre compania samsung cu rezistenta la apa si praf in baza standardului ip68, in timp ce iphone x are o certificare ip67, deci e destul de clar ca exista diferente intre cele doua telefoane.

1
vizitati articolul complet aici : https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQmh523LKiJ2bsAwBtkxdIn2gBlsXYnzU-p43nak3EqRI3vSInj&usqp=CAU
Nu vă apucați de folosit s7 edge ca telefon subacvatic, dar. Samsung acuzată că și a inșelat clienții cu telefoanele rezistente la apă. Samsung galaxy s7 e rezistent la apa, dar are si o problema ce poate supara utilizatorii.

Ar fi pacat sa se strice, chiar.

Samsung galaxy s7 si samsung galaxy s7 edge sunt rezistente la apa, insa utilizatorii se intreaba daca scufundarea in lichide afecteaza cumva componentele. Doresti sa salvezi aceste criterii de cautare? Încărcător super fast de 25w inclus;

Dispozitivul era sigilat extrem de bine la sasiu cu ajutorul garditurilor din cauciuc si lipiciului. Aceasta înseamnă că samsung galaxy note 9 este protejat împotriva prafului și a apei proaspete până la o adâncime de 1,5 metri și un timp maxim de staționare de până la 60 de minute. Astfel ca un model rezistent la apa iti poate face viata mai usoara pentru a nu avea aceasta grija.

Scufundări Rezistent La Apa Praf De Caz Pentru Samsung Galaxy S20 S21 Ultra Caz Praf De Inot Dovada Acoperire Pentru Samsung S10 Nota 10 Plus Coque La Reducere Telefon Genti Si
vizitati articolul complet aici : https://produs-cumparare.cam/Unique/Products-87708.html
Încărcător super fast de 25w inclus; Eu vorbesc despre telefoanele astea care nu sunt rezistente la apa. La toate acestea se adauga o baterie de.

Aceasta înseamnă că samsung galaxy note 9 este protejat împotriva prafului și a apei proaspete până la o adâncime de 1,5 metri și un timp maxim de staționare de până la 60 de minute.

Apa distilată nu are practic minerale dizolvate și ar putea fi capabilă să pătrundă acolo unde „apa normală nu poate„. Samsung electronics a lansat samsung galaxy s4 active, destinat utilizatorilor cu un stil de viata activ, care vor sa conectati in timp ce exploreaza natura echipat cu un set de casti rezistente la apa, galaxy s4 active le permite utilizatorilor sa utilizeze castile in conditii mai aventuroase, fara restrictii. Da galaxy s8 este rezistent la apă dar nu la orice fel de lichid.

Posting Komentar untuk "Samsung Rezistent La Apa"