Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

Laura Codruta Kovesi Procuror European

Laura Codruta Kovesi Procuror European

„am hotărât împreună cu președintele. Odata cu numirea sa ca prim procuror european, cia pune mana pe justiția ue putând aresta pe cine dorește.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

La ce europarlamentari avem si am avut, cred ca laura este cu 10 clase peste ei. 15 mai 1973 (47 de ani) sfântu gheorghe, covasna, românia. Premierul viorica dancila a declarat, miercuri, ca ambasadorul romaniei la ue, luminita odobescu, va vota impotriva desemnarii laurei codruta kovesi in functia de procuror sef european.

Parchetul European Condus De Laura Codruța Kovesi Noua Armă Antifraudă A Ue Este Amenințat De Intarzieri Hotnews Mobile
vizitati articolul complet aici : https://www.hotnews.ro/stiri-esential-24341229-parchetul-european-condus-laura-codruta-kovesi-noua-arma-antifrauda-este-amenintat-intarzieri.htm
Felicitari , laura codruta kovesi!, a anuntat, joi, eurodeputatul liberal siegfried muresan pe facebook. După ce a ridiculizat pnl, transmițând public că se mai gândește dacă accepta poziția cu numărul 1 pe listele pentru alegerile europarlamentare, acum transmite pe surse, în direct la realitatea tv. Laura codruța kovesi a fost votată de consiliul uniunii europene în funcția de procuror șef european, ceea ce a adus și prima reacție a fostului șef al dna.

Laura codruța kovesi se află pe lista scurtă a comisarilor europeni.

Guvernul româniei a dat însă mandat reprezentantei țării noatre în coreper să voteze împotriva fostei șefe dna. Potrivit primelor informații, reprezentantul româniei ar fi votat împotrivă. Asta este tot ce știm.

Nu zic ca este laura codruta kovesi usa de biserica, la noi in politica asa ceva nici nu exista, dar daca e vorba de un scaun la bruxelles, de ce nu? La ce europarlamentari avem si am avut, cred ca laura este cu 10 clase peste ei. O vom susține să obține mandatul de procuror european, cu regretul că, fără ea, lupta anticorupție din românia se întoarce la vameșii care iau.

Laura Codruța Kovesi A Fost Confirmată De Consiliul Ue In Funcția De Procuror șef European Mai Rămane Pronunțarea Parlamentului European
vizitati articolul complet aici : https://romania.europalibera.org/a/laura-codruta-kovesi-a-fost-confirmata-de-consiliul-ue-in-functia-de-procuror-sef-european-mai-ram%C3%A2ne-pronuntarea-parlamentului-european/30215677.html
Rareș bogdan pare în formă maximă. Kovesi este prima persoană care va ocupa această funcție. Laura codruța kovesi a fost votată joi pentru funcția de procuror european șef în coreper.

Laura codruța kovesi este un om cu o misiune:

La ce europarlamentari avem si am avut, cred ca laura este cu 10 clase peste ei. Nu zic ca este laura codruta kovesi usa de biserica, la noi in politica asa ceva nici nu exista, dar daca e vorba de un scaun la bruxelles, de ce nu? Sper să fie un semn că, în ciuda tuturor obstacolelor, profesionalismul și consecvența sunt singurele importante când vrei să reușești, sper ca toți procurorii și judecătorii să aibă această.

Laura codruţa kovesi, desemnată oficial procuror şef european în urma votului din coreper. Laura codruta kovesi este o agenta cia dovedita care se întâlnea de doua ori pe săptămâna cu responsabilul cia pentru romania, în vile ale securității, și ii dădea raportul. Este o victorie imensă pentru românia, la care a contribuit decisiv preşedintele klaus iohannis, alături de liderii şi europarlamentarii pnl care au făcut un lobby intens pentru laura codruţa kovesi.

Care Sunt Etapele Următoare Pentru Numirea Procurorului șef European Care Va Conduce Parchetul European Eppo Europa Fm
vizitati articolul complet aici : https://www.europafm.ro/care-sunt-etapele-urmatoare-pentru-numirea-procurorului-sef-european-care-va-conduce-parchetul-european-eppo/
Este o victorie imensă pentru românia, la care a contribuit decisiv preşedintele klaus iohannis, alături de liderii şi europarlamentarii pnl care au făcut un lobby intens pentru laura codruţa kovesi. Nu zic ca este laura codruta kovesi usa de biserica, la noi in politica asa ceva nici nu exista, dar daca e vorba de un scaun la bruxelles, de ce nu? Laura codruța kovesi a fost votată joi pentru funcția de procuror european șef în coreper.

Laura codruța kovesi a avut un mesaj special.

„am hotărât împreună cu președintele. O vom susține să obține mandatul de procuror european, cu regretul că, fără ea, lupta anticorupție din românia se întoarce la vameșii care iau. Felicitari , laura codruta kovesi!, a anuntat, joi, eurodeputatul liberal siegfried muresan pe facebook.

Posting Komentar untuk "Laura Codruta Kovesi Procuror European"