Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer
close

A Murit Mihai Constantinescu

A Murit Mihai Constantinescu

În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului este precară, acesta suferind o operație pe cord în vara anului curent. Pe data de 13 mai mihai constantinescu a făcut un stop cardiac în urma căruia starea sa era deosebit de gravă.

Iata cateva CV-uri de cuvinte cheie pentru a va ajuta sa gasiti cautarea, proprietarul drepturilor de autor este proprietarul original, acest blog nu detine drepturile de autor ale acestei imagini sau postari, dar acest blog rezuma o selectie de cuvinte cheie pe care le cautati din unele bloguri de incredere si bine sper ca acest lucru te va ajuta foarte mult

Soția artistului a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici. Pe data de 13 mai mihai constantinescu a făcut un stop cardiac în urma căruia starea sa era deosebit de gravă. Astăzi am mai pierdut o voce, un artist.

Mirabela Dauer Gest Dureros După Ce Mihai Constantinescu A Murit Spynews Ro
vizitati articolul complet aici : https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/mirabela-dauer-doliu-moarte-mihai-constantinescu-212273.html
Mihai constantinescu a murit marți seară, în jurul orei 19. Mihai constantinescu a decedat pe patul de spital după mai multe luni de suferință. În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului este precară, acesta suferind o operație pe cord în vara anului curent.

Soția lui mihai constantinescu a confirmat în urmă cu 10 minute că mihai constantinescu a murit.

O veste tristă a fost confirmată în urmă cu puțin timp: A absolvit institutul de educaţie fizică şi sport din bucureşti şi şcoala populară de artă. „stiu ca multi oameni il.

Mihai constantinescu, unul dintre cei mai iubiţi cântăreți români, a murit, astăzi, la 73 de ani. By alin octombrie 30, 2019. Soția artistului a spus că decesul a survenit în spital, în ciuda eforturilor de resuscitare făcute, timp de 50 de minute, de către medici.

Cantăreţul Mihai Constantinescu A Murit Fisă Biografică Agerpres Actualizează Lumea
vizitati articolul complet aici : https://www.agerpres.ro/documentare/2019/10/29/cantaretul-mihai-constantinescu-a-murit-fisa-biografica--393741
În ultima perioadă, starea de sănătate a artistului este precară, acesta suferind o operație pe cord în vara anului curent. A absolvit institutul de educaţie fizică şi sport din bucureşti şi şcoala populară de artă. Postat în 29/10/201929/10/2019 de radio clasic.

Vestea a fost confirmată de soția sa, potrivit românia tv.

Mihai constantinescu a fost găsit inconştient, în casă, pe 14 mai. Astăzi am mai pierdut o voce, un artist. În luna martie a acestui an, artistul a ajuns la spital cu probleme respiratorii şi tensiune oscilantă.

Artistul în vârstă de 73 de ani era în comă din luna mai a acestui an. Pe data de 13 mai mihai constantinescu a făcut un stop cardiac în urma căruia starea. Starea lui de sănătate părea că se îmbunătățise, dar astăzi a fost.

Ultima Ora Vestea Care A Socat Romania A Murit Mihai Constantinescu Prima Reactie A Sotiei
vizitati articolul complet aici : https://ciao.ro/vestea-care-a-socat-romania-a-murit-mihai-constantinescu/
„știu că mulți oameni îl. Starea lui de sănătate părea că se îmbunătățise, dar astăzi a fost. Pe data de 13 mai mihai constantinescu a făcut un stop cardiac în urma căruia starea.

Postat în 29/10/201929/10/2019 de radio clasic.

Mihai constantinescu a murit, marţi seară, la vârsta de 73 de ani, la spitalul de urgenţă floreasca, unde era internat din luna mai. Artistul mihai constantinescu a murit. Artistul a murit marți, la vârsta de 73 de ani.

Posting Komentar untuk "A Murit Mihai Constantinescu"